Zoek een voorstelling

Message in a Bottle

The Extraordinary New Dance Show (UK)

‘Message In A Bottle’ is het nieuwste meesterwerk van de baanbrekende choreograaf Kate Prince van onder andere West End-hits als ‘Some Like it Hip Hop’, ‘Into the Hoods’ en ‘Everybody’s Talking About Jamie’. Eens te meer laat ‘ZooNation: The Kate Prince Company’ hun talent zien in het vertellen van verbazingwekkend mooie dansverhalen.

We leven in een wereld waar elke twee seconden een persoon gedwongen wordt te vluchten als gevolg van een conflict of vervolging. Tientallen miljoenen mensen over de hele wereld worden uit hun huizen verdreven door wapengekletter of natuurrampen. Ongeveer de helft van alle vluchtelingen wereldwijd is jonger dan achttien jaar. Dagelijks worden we geconfronteerd met verhalen in kranten, op televisie en op straat. Regelmatig horen we over migranten die een onderdrukkend regime ontvluchten, maar vaak ligt de nadruk op de catastrofale politieke strijd, het geweld of de gevolgen van klimaatverandering en verliezen we de getroffen mensen makkelijk uit het oog.

Eén familie, drie verhalen

‘Message In A Bottle’ is een fictief verhaal over een gezin in een dorp in een land ver hier vandaan. De inwoners leven vreedzaam samen en vormen een hechte gemeenschap. Maar wanneer een burgeroorlog uitbreekt, komt er een abrupt einde aan hun idyllische bestaan.

We volgen het lot van een vader, moeder en hun drie tieners – Leto, Mati en Tana – die samen de brute realiteit onder ogen moeten zien. Ze worden geconfronteerd met onmogelijke keuzes om maar te overleven. Ze verlaten hun vaderland en ondernemen een hachelijke tocht naar veiliger oorden. Onderweg raken ze van elkaar gescheiden en moet ieder apart de gevaarlijke reis doorstaan.

‘Message In A Bottle’ is een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde. Geïnspireerd door de gepassioneerde en iconische muziek van Sting, met onder andere ‘Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Walking On The Moon’. Met een mix van opwindende dansstijlen, energiek voetenwerk en een adembenemend atletisch vermogen, vertelt ‘Message In A Bottle’ een verenigend en opbeurend verhaal over menselijkheid en hoop.

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Video