Zoek een voorstelling

Het Trio van Toen

De Vijftiger jaren show

Het Trio van Toen bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben. Op piano Pieter van Santen, Thomas Kwakernaat op contrabas en Monique van de Keer zang en als speciale gast Michael van Praag op drums. Deze geweldige musici staan garant voor een muzikale uitvoering op topniveau.

In een paar jaar tijd heeft het trio al vele optredens gedaan, waaronder een TV optreden bij omroep Max. Ze brengen herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50 en 60 van Max van Praag (de oom van Michael van Praag), Annie de Reuver en Eddy Christiani.

Het programma is swingend, afwisselend, herkenbaar en luchtig. Door leuke anekdotes en veel humor verbinden zij de liedjes. Michael van Praag is niet alleen een goede drummer, maar voegt ook door zijn familieband met Max van Praag wat ‘familiegeheimen’ toe, ook zal hij twee van zijn liedjes zingen. De liedjes zijn herkenbaar: ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Als de deur zacht opengaat’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’, ‘Als op Capri’ etc. Thomas en Pieter zijn multi-instrumentalisten die naast piano en contrabas ook moeiteloos switchen naar saxofoon en gitaar!

De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en door de jazz-achtergrond van de muzikanten swingen de nummers de pan uit! De zang van Monique is pakkend en het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen.

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten
1712494800Zo 07 apr 2024 15:00 Kampen Stadsgehoorzaal Kampen 038-3317373 Kaarten reserveren
1713704400Zo 21 apr 2024 15:00 Bergen Op Zoom Theater De Maagd 0164-280555 Kaarten reserveren