Zoek een voorstelling

Henk Poort Singing With a Big Band

Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Hij is bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Begonnen als operazanger maakte hij furore in binnen- en buitenland, onder andere als één van ‘De 3 Baritons’ en had succes met zijn soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Hij was jurylid in het programma ‘Aria’ en één van de sterren in de ‘Beste Zangers’ waarin ‘Phantom of the Opera’ in duet duet zong met Floor Jansen.

Zingen met een echte Big Band stond al decennia hoog op Henks bucketlist. Een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. In de originele bezetting waarmee Count Basie bekend werd: de ritmesectie bestaat uit piano, bas, drums, gitaar en de melodiesectie uit vijf saxen, vier trompetten en vier trombones.

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits, van swing tot mooie luisterliedjes. Van The Rat Pack tot aan Stevie Wonder en Lionel Richie. Dit gevarieerde programma is samengesteld door American Songbook-kenner Cor Franc die al tientallen bijzondere en succesvolle concerten en theaterproducties in dit genre heeft gebracht.

—-

Cast
Henk Poort en Big Band
Creatives
Muzikaal Leider: Ed Boekee | Samenstelling: Cor Franc
Duur voorstelling
Voor de pauze: 55 minuten | Na de pauze: 55 minuten

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook Twitter

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Video