Zoek een voorstelling

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac: The Incredible Story

Een live documentaire!

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac: The Incredible Story

Een live documentaire!

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac: The Incredible Story

Een live documentaire!

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, drie-uur-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al drie seizoenen en bijna 100 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

—-

Cast
The Cosmic Carnival bestaat uit: Nicolas Schuit: Guitars & Vocals | Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals

Wies Delouise: zang | Gerben van Etten: Keys & Vocals e.a.


Creatives
Idee en verhaal: Nicolas Schuit

Duur voorstelling
Voor de pauze: 70 minuten | Na de pauze: 70 minuten

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Video