Zoek een voorstelling

COMEDYPACT Remy Evers & De Meiden van Toen

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. We gaan op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on Tour’. Voor u als publiek het beste van twee werelden. Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent die stiekem toch al hun sporen verdiend hebben, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

Wij hebben twee kanjers geselecteerd:

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019)

Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

DE MEIDEN van Toen nemen een kijkje in het leven van drie jonge vrouwen. Verwachtingen, twijfels, overwinningen, relaties, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good voorstelling die je niet wilt missen! DE MEIDEN waren meermaals een grote hit op het Noorderzon Festival.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten