Zoek een voorstelling

Charl zingt Shaffy

Charl Delemarre (onder andere winnaar Grote Prijs van Nederland) zal een bijzondere ode brengen aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy. Voor de meesten zal Ramses Shaffy geen nadere introductie behoeven, velen zullen hem kennen van zijn iconische nummers zoals ‘Laat me’, ‘Sammy’, ‘Pastarole’ en ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’. In 2009 heeft Ramses zijn allerlaatste openbare optreden gegeven in Rotterdam en is hij in datzelfde jaar op 76-jarige leeftijd overleden.

Het geweldige repertoire van Ramses mag uiteraard niet onbespeeld blijven en daarom zal Charl Delemarre Ramses’ werk op bijzondere wijze gaan vertolken. Charl zal verhalen vertellen over Shaffy, maar ook over zijn eigen leven aan de hand van de muziek van Ramses. Dit doet hij samen met een band vol met graag geziene gasten uit de Nederlandse muziekindustrie.

Charl is een zeer talentvolle Nederlandstalige singer/songwriter. Charl zijn eigen repertoire blijft ook niet onopgemerkt; je kunt hem kennen van nummers zoals ‘Zonder Jou’, ‘Lichtelijk verlicht’ en ‘Leef’. Onlangs heeft hij een prachtig nieuw album uitgebracht genaamd ‘Paradijs’. Check het album nu op Spotify.

De carrière van Charl Delemarre (1990) kreeg een kickstart in 2014, toen hij met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek zowel ‘De Grote Prijs van Rotterdam’ als ‘De Grote Prijs van Nederland’ won.

Er volgden twee EP’s – ‘De Bekentenis’ (2015) en ‘CHARL’ (2017), een drukke Popronde met ruim 30 shows in 2015, een showcase op Noorderslag en een tour als voorprogramma van De Dijk in 2016, een succesvolle show op Pinkpop 2017 en trad hij op in onder andere Ziggo Dome en Paradiso in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Tegelijkertijd werd hij verkozen door NPO 2 als zijnde ‘Nieuw Geluid’ met ‘Lichtelijk Verlicht’ en was hij regelmatig te zien bij DWDD. Charl bracht in 2021 zijn eerste album ‘Paradijs’ uit, en is inmiddels weer 2 EP’s aan het schrijven die dit jaar verwacht worden.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten