Zoek een voorstelling

Thrillermusical

Vals Live on stage 12+

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje. Eén voor één verdwijnen ze…
Beleef de spannende thrillermusical ‘Vals’ nu live in het theater! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries.
Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt één van de vriendinnen opeens na een ruzie. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Beleef de spannende thrillermusical ‘Vals’ nu live in het theater! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland. Gemaakt door het team van ‘BOY 7 Live on stage’. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Cast

Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Rianne Peterson, Stef Pits en Roelof van der Sar

Creatives

Naar het boek van: Mel Wallis de Vries | Muziek & Regie: Fons Merkies | Decor- & Kostuumontwerp: Joris van Veldhoven | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Producenten: DommelGraaf Theaterproducties & Michiel Morssinkhof

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Video

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?