Zoek een voorstelling

Laura fygi meets trio malando

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Een gevarieerd programma waarin Laura Fygi wordt begeleid door driemulti-talenten: Ernö Olah op viool, klarinet en zingende zaag, Gert Wantenaar op accordeon, bandoneon, mondharmonica en piano en Danny Malando op contrabas en gitaar. Het repertoire bestaat dan ook uit een beetje jazz, een beetje latin en een beetje Hongaars. Een programma vol humor waarbij het publiek nauw wordt betrokken.

Laura Fygi is inmiddels 25 jaar solozangeres en heeft 15 CD’s op haar naam. Ze is net zo veelzijdig als de muzikanten die haar in dit programma bijstaan en zingt jazz en latin in diverse talen waaronder Engels, Frans, Portugees en Spaans.
Ernö Olah speelt al ruim 44 jaar als concertmeester bij het Malando Orkest. Kenmerkend voor zijn vioolspel is zijn superieure techniek, bezieling en muzikale zeggingskracht.
Danny Malando begon op zijn zesde met pianoles, vanaf zijn achtste bespeelde hij de drums en later ook basgitaar. In 1987 maakte hij zijn debuut bij het Malando tango orkest waarvan hij inmiddels sinds 1999 orkestleider is.
Gert Wantenaar is afgestudeerd op klassiek accordeon en lichte muziek piano en is door het Malando Orkest ook bandoneon gaan spelen.

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?