Zoek een voorstelling

Enge Buren

Ruk

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Is de muzikale voorliefde van vrouwen anders dan die van mannen?
Bestaat er zoiets als ‘vrouwen-’ en/of ‘mannenmuziek’?
Jazeker…maar is het zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrijpen?
Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Of is deze stelling slechts gebaseerd op een generaliserend vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot gerukt?!

In hun nieuwe muzikale cabaretprogramma rocken de Buren als vanouds. Op anarchistische wijze worden acts, sketches en muzikale stijlen met elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen. Even weggerukt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van regels. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung; verrukkelijk!

Zou het ze lukken om vrouwen en mannen massaal over te laten gaan in ‘muzikaal omdenken’?! Riemen vast: Enge Buren rukt uit!

Uit de pers

I LOVE THEATER

Alles wordt met een knipoog gebracht…De nummers die ze zingen zijn heel divers, dan weer aangrijpend, dan weer hilarisch, met dan weer een heus rock nummer, alles met een gemak gezongen, of ze nu ontzettend hoog zongen of ontzettend laag, alles klonk als een huis. Lees meer

Cast

Pyr Tilma | Henk van der Weijden | Michiel Bos

Creatives

Regie Wannie de Wijn | Muziek, Choreografie & Tekst Enge Buren

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?